Spel ervaring

Als docent drama heb ik de afgelopen 25 jaar zowel in het basis en-voortgezet onderwijs als in het speciaal onderwijs ervaring opgedaan. Ik ben moeder van 2 dochters die 21 en 17 jaar oud zijn. 

In 2007 heb ik mijn opleiding als speltherapeut aan de Hogeschool Inholland in Amsterdam afgerond. In Januari 2012 heb ik bij het RINO in Amsterdam een basisopleiding systeemtherapie gevolgd. Voor reflectie en advies heb ik regelmatig intervisie en supervisie met collega'. Momenteel zit ik in het derde jaar van de opleiding psychodrama van de NVGP en in 2019 ben ik aansluitend begonnen met de 1e internationale psychodrama opleiding voor groepstherapie aan kinderen in Sofia, Bulgarije. 

In de spelkamer werk ik met klankschalen. De klank van de klankschaal brengt kinderen in contact met zichzelf en helpt kinderen diep te ontspannen. Bij Pim de Groot heb ik een 2 jarige klankschaalopleiding gevolgd aan de Academie voor klank. Kinderen behandel ik aan huis, op school of in de praktijk op de Meeuwenlaan. In Amsterdam geef ik speltherapie op basisschool De Kans in West en ambulant op scholen voor speciaal onderwijs. Speltherapie-Amsterdam werkt met stagiaires die de opleiding voor speltherapeut volgen. 

Verzekering:

Speltherapie wordt in de aanvullende verzekering vergoed. Informeer bij uw zorgverzekering hoeveel zij per jaar vergoeden. U krijgt de rekening mee en kunt deze declareren bij uw verzekering. Verschillende verzekeringmaatschappijen vergoeden de kosten voor speltherapie. 

Speltherapie Amsterdam is aangesloten bij de NVVS (Nederlandse Vereniging van Speltherapeuten) en de FVB (de Federatie Vaktherapeutische Beroepen) en de NVGP en werkt volgens de beroepscode van de NVVS en de FVB. Speltherapie-Amsterdam erkent de regels die zijn opgesteld door de WKKgz. Het kan voorkomen dat u een klacht heeft over de geboden zorg. Mijn voorkeur gaat er naar uit dat u deze klacht rechtstreeks met mij bespreekt. Mocht u dat om welke reden dan ook niet prettig vinden dan bied ik u aan om gratis gebruik te maken van een onafhankelijke klachtenfunctionaris.https://zorggeschil.nl/cliente...

Afspraak verzetten:

Als u de afspraak wilt verzetten of annuleren kan dit per telefoon minimaal 24 uur van te voren. Bij niet tijdig doorgeven wordt het volledige tarief berekend.